Onze faciliteiten

Ontbijt

Elke dag serveren wij een huisgemaakt vers ontbijt met streekproducten, aangevuld met lekkers uit eigen tuin. Begin je dag bij Finca Besito met een glas verse jus, lekkere koffie en vers fruit. Onze granola is homemade en is heerlijk door de yoghurt! Op zondag serveren wij een luxe ontbijt met een glas cava en huisgemaakte lekkernijen.

Zwembad

Ons 9 meter lange zwembad nodigt uit om baantjes te trekken of neem een duik en koel lekker af. De ligbedden roepen je om een kleine siësta te houden of lekker te zonnen met prachtig uitzicht over de vallei, Málaga en de bergen.

Olijfbomentuin

Loop rond door onze olijfbomentuin met ruim 50 olivos, waar elk najaar (eind oktober) de olijven door ons, buren, vrienden en familie geplukt worden. De olijfolie gebruiken wij vervolgens de rest van het jaar in eigen keuken en geven we weg aan gasten, familie en vrienden. Verblijf je toevallig tijdens het plukseizoen bij Finca Besito? Help dan mee en sluit de plukdag af met een gezellige barbecue. Tijdens je wandeling door de olijfbomentuin, kun je ook spieken of de kippen eieren hebben gelegd, pluk een verse citroen of andere citrusvrucht en bekijk de uitgebreide moestuin.

Honesty bar

Haal een koud drankje uit de bar bij het zwembad of neem een lekkere snack en geniet van het mooie uitzicht. De honesty bar is altijd geopend en biedt een ruim assortiment aan drankjes en versnaperingen aan. Op sommige avonden organiseren wij barbecues. Informeer naar de mogelijkheden en schuif lekker aan. Is er een voetbalwedstrijd of andere spannende match? Dan zetten wij de televisie in de bar aan. Drankjes, hapjes, goed gezelschap mét uitzicht. Bij Finca Besito is het allemaal mogelijk. 

Gratis wifi

Op de kamer, aan het zwembad of in de gezamenlijke huiskamer is er wifi beschikbaar. Handig om wat te werken of je favoriete serie te kunnen kijken. 

Gratis parkeren

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Ons terrein is afgesloten met een automatische poort. Tegen betaling van borg krijg je tijdens je verblijf je eigen afstandsbediening om de poort te openen en sluiten.

Spelen

Heb je zin in gezelligheid? Doe een potje tafeltennis, spring op de trampoline of doe een leuk spel in de koele gezamenlijke woonkamer. De grote tafel nodigt hiervoor uit en anders kun je je altijd nog nestelen op de bank of in de hangmat met een goed boek. Finca Besito heeft een ruime keuze aan boeken, tijdschriften en spelletjes.